Com·wonen blijft partner NAi

Com·wonen blijft partner NAi

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 09-11-2007

Woningcorporatie Com·wonen, actief in de stadsregio Rotterdam, en het Nederlands Architectuurinstituut (NAi) hebben de voortzetting van het partnerschap bevestigd. Beide organisaties zijn erg blij met de voortzetting van de samenwerking. Ole Bouman, directeur NAi: “De speciale relatie die wij hebben geeft weer dat beide partijen een groot belang hechten aan de verbinding tussen architectonische kwaliteit en maatschappelijk investeren. Het is fantastisch dat we daar met Com·wonen de komende jaren opnieuw werk van kunnen maken.”

Behoud architectuurerfgoed
Margriet Drijver, bestuurder van Com·wonen: “Wij vinden dat iedereen van prachtige architectuur moet kunnen genieten. Daarom ondersteunen wij het NAi. Het NAi beschikt over één van de grootste bouwkunstcollecties ter wereld. Wij vinden het belangrijk dat het architectuurerfgoed behouden blijft en daarom draagt de archiefvleugel van het NAi onze naam.”

Van woning- naar wijkcorporatie
Com·wonen is een van de grootste woningcorporaties in de stadsregio Rotterdam, met ongeveer 30.000 woningen in haar bezit. De voornaaste taak is het brengen van ‘Leven in de wijk’. Het verhuren en verkopen van goede betaalbare woningen in aantrekkelijke wijken en het goed op elkaar afstemmen van wonen, welzijn en zorg. Daarbij werken de medewerkers van Com·wonen samen met de mensen die in die wijken wonen en organisaties die daarbij nodig zijn. Dat noemt Com·wonen ‘Wijkkracht’.

Bron: NAi

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.