Congres ‘Biobased Coatings Europe 2022’

Actualiteiten, Evenementen, Nieuws

Congres ‘Biobased Coatings Europe 2022’

Door: Redactie ArchitectuurNL | 16-05-2022

Op 8 en 9 juni vindt ‘Biobased Coatings Europe 2022’ plaats in Amsterdam. Deze conferentie – georganiseerd door ACI – breng senior executives en experts uit de volledige waardeketen van coatings samen met beleidsmakers, adviseurs, technologische innovators en toonaangevende marktanalisten. Dit geeft deze professionals de mogelijkheid om de nieuwste uitdagingen en ontwikkelingen binnen de branche te bespreken.

De conferentie draait onder meer om het doel dat de Europese Unie stelt om 30% van de bestaande petrochemische afgeleide chemicaliën en materialen tegen 2030 te vervangen door biobased en biologisch afbreekbare alternatieven. Het tweedaagse evenement informeert dan ook over de nieuwste technologische ontwikkelingen, beleidsevaluaties en drijfveren.

De focus van de conferentie ligt hoofdzakelijk op ontwikkelingen binnen de coatingindustrie in Europa, maar zal zich ook concentreren op toekomstverwachtingen en vraag en aanbod van de belangrijkste wereldmarkten. Door het duiden van de  huidige grote uitdagingen en kansen van de sector zal de conferentie een holistische kijk op markttendensen bieden en chauffeurs.

Tot slot zal de conferentie ook inzichten geven in markten voor eindgebruik door in te gaan op de drijfveren, duurzame vooruitgang en R&D projecten.

Praktische informatie

Locatie:
Kattengat 1
1012 SZ Amsterdam

Bekijk hier het programma.

Registreren is mogelijk door contact op te nemen met Dimitri Pavlyk via:|
+44 20 3141 0610
dpavlyk@acieu.net
Website

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.