Cosentino City inspiratie HUB tijdens GLUE Amsterdam

Actualiteiten, Nieuws

Cosentino City inspiratie HUB tijdens GLUE Amsterdam

Door: Redactie ArchitectuurNL | 31-08-2022

Van 15 tot en met 17 september staat Amsterdam in het teken van GLUE, connected by design. Gedurende dit designevent, vormt Cosentino City een inspirerende HUB en nodigt architecten en designliefhebbers uit om de showroom te bezoeken!

Tijdens GLUE ontdekken bezoekers zowel nieuwe als bestaande collecties en kunnen op donderdag en vrijdag ook vragen stellen aan designers Sven Schimmer en Caroline Wilcke. Hiermee biedt GLUE een gelegenheid voor (Amsterdamse) ontwerpers, architecten, merken, showrooms, galeries, academies en andere collega’s zich te laten inspireren door de multifunctionele toepasbaarheid van materialen en producten.

De materialen zijn geëxposeerd op 550 m2. Afhankelijk van de toepassing op groot formaat, vloeren, badkamer en keukenopstellingen, mock-ups van geveltoepassingen en een atelier met kleurstalen.

Merken

QLIV is een jong en dynamisch Nederlands merk, gevestigd in Amsterdam. De ontwerpen worden duurzaam in Nederland geproduceerd en kenmerken zich onder meer door rijke materialen en perfecte afwerking.

Aad Bos is product- en interieurontwerper en oprichter van ontwerpstudio Mokkō. Hij heeft een vaste collectie eigentijdse meubelen en akoestische werken en ontwerpt ook in samenwerking voor andere merken.

Selé is tot slot een Nederlands designmerk dat zich uitsluitend richt op het ontwerp van comfortabele, tijdloze en esthetisch aantrekkelijke meubels voor de slaapkamer. De meubelstukken zijn handgemaakt in Nederland met oog voor detail.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.