Creative Heroes Awards 2020 uitgesteld

Nieuws

Creative Heroes Awards 2020 uitgesteld

Door: Petra Starink | 15-04-2020

De uitreiking van de Creative Heroes Awards 2020 is verplaatst naar 25 juni 2021. Dit is besloten in nauw overleg met de sponsoren en betrokken eventpartners. Aanleiding om de awardshow voor de creatieve industrie met een jaar te verplaatsen, is de onzekerheid of het evenement op de geplande datum kon doorgaan vanwege het coronavirus.

Creative Heroes Awards

De avond van Creative Heroes Awards stond gepland op 26 juni 2020 in Capital C te Amsterdam. De Creative Heroes Awards worden elk jaar toegekend aan de grootste creatieve game changers van Nederland. Mensen die een blijvende, positieve verandering teweeg brengen voor mens en maatschappij. De prijs kijkt voorbij disciplines en vakgebieden en wordt daarom ook wel de ‘Oscars van de Creatieve Industrie’ genoemd.

Editie 2021

Renske Schriemer, voorzitter van het scout team; “Aankomend jaar kan ik mij voorstellen dat er interessante, creatieve initiatieven zullen ontstaan, om deze maatschappelijke, uitdagende en ontwrichtende situatie aan te gaan. Dus dit gaan wij zeker meenemen, voor de jurering van de editie van Creative Heroes Award 2021.”

Creatieve heroes Awards 2020 uitgesteld
Genomineerd in 2019. Tjeerd Veenhoven. Tulipa, een houten kuipstoel gepoedercoat met tulppigment in een dieppaarse kleur.

Platform voor creatievelingen

Iedereen die zich via de website heeft ingeschreven is inmiddels geïnformeerd. “Wij wensen iedereen al het beste toe in deze uitdagende tijden en kijken ernaar uit om volgend jaar de Creative Heroes hét platform te bieden dat zij allemaal verdienen.”, aldus Jeroen van Oostveen (co-founder Creative Heroes Award) .

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.