Dag van de keramiek

Dag van de keramiek

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 22-03-2011

Op dinsdag 19 april a.s. organiseert VKO samen met Stichting Bouwresearch (SBR) in Amsterdam eenmalig een spectaculair congres: ’Dag van de Bouwkeramiek; van duurzaamheid tot tactiliteit’.

Vormgeving en ruimtelijke kwaliteit
Op de Dag van de Bouwkeramiek staat de wijze waarop bouwkeramiek kan bijdragen aan een duurzame samenleving centraal. Het gaat daarbij niet alleen om de diverse kwaliteiten van de producten, maar ook om de mogelijkheden die er zijn op het gebied van vormgeving alsmede ruimtelijke en bouwkundige kwaliteit. Verschillende ontwerpers zullen hun opgedane ervaringen met nieuwe keramische producten en systemen met u delen.


Kennisplein

Het evenement omvat een dagvullend programma met inspirerende lezingen door opiniemakers en specialisten uit de wereld van de bouw, duurzaamheid en innovatie onder wie Jacqueline Cramer, Anke van Hal, Johan van de Gronden, Nico Rietdijk, Marlies Rohmer en Jos van Eldonk.Er is een Kennisplein met innovatieve producten en systemen van fabrikanten uit de keramische industrie, en er vinden diverse vernieuwende exposities over architectuur en gebiedsontwikkeling plaats. Het evenement wordt gehouden op een locatie in het Oostelijk havengebied van Amsterdam.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.