Daglichtcafé bij cepezed

Actualiteiten, Nieuws

Daglichtcafé bij cepezed

Door: Petra Starink | 19-05-2015

Stichting Living Daylights en Kingspan Insulation organiseren op 18 juni het daglichtcafé. Deze bijeenkomst vindt plaats in het voormalige Techniekmuseum in Delft. Cepezed renoveerde dit pand en is tevens in dit bedrijfsverzamelgebouw gevestigd. Het thema van deze middag is ‘Een duurzaam en licht gebouwontwerp’.

Goed daglichtklimaat

Wat vormt de basis van een goed bouwkundig duurzaam gebouwontwerp, en hoe kun je met behulp van nieuwe hoogwaardige isolatiematerialen een goed daglichtklimaat binnen een goede thermische schil realiseren? Dit zijn vragen die beantwoord worden tijdens het daglichtcafé. U wordt welkom geheten door Ronald Schleurholts, voorzitter van Stichting Living Daylights en werkzaam bij cepezed. Na de bijeenkomst is er een rondleiding door het pand van cepzed en afsluitend een borrel.

Bent u nieuwsgierig geworden wat dit voor uw gebouw kan betekenen, kom dan naar het daglichtcafé en luister en discussieer mee over optimaal daglicht en hoogwaardig isoleren. Inschrijven kan via redactie@livingdaylights.nl

Locatie en programma

SLD daglichtcafé
18 juni 2015
Architectenbureau cepezed, Ezelsveldlaan 61, Delft

Foto: Jannes Linders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.