DAPh houdt van ‘Heavy Metal’

DAPh houdt van ‘Heavy Metal’

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 14-07-2010

Tijdens de vakbeurs Architect at Work 21010 toont DAPh een aantal hoogtepunten uit de moderne architectuur op groot formaat. Op een aantal schermen zal ook een selectie te zien zijn van het beste dat de Nederlandse architectuurfotografie op dit moment te bieden heeft. Het thema van de beurs is ‘Heavy Metal’. Soms is heavy metal nadrukkelijk in beeld als bouwkundig of esthetisch element, soms is het handig verpakt maar duidelijk aanwezig voor wie door de constructie heen kan kijken. Neem zelf een kijkje en ontdek de vele toepassingen van ‘heavy metal’.

De fotografen van de DAPh zullen tijdens de beurs aanwezig zijn om hun werk toe te lichten. De balie van DAPh is te vinden in de media lounge. Architect at Work 2010 wordt gehouden op 15 en 16 september in de Ahoy, Rotterdam. Toegang is € 30,00 of gratis na voorregistratie via de site van DAPh.l

DAPh is een uniek collectief van negen Nederlandse architectuurfotografen.
De leden van DAPh werken al jaren samen en onderscheiden zich door grote vakkennis, ervaring, creativiteit en kwaliteit. Door de krachten te bundelen bieden zij opdrachtgevers zekerheid, continuïteit en een uitgebreid aantal specialismes onder één dak. Zij werken in opdracht voor zowel Nederlandse als Europese architectenbureaus, de overheid en bedrijven en toeleveranciers in de bouwwereld. Het fotowerk van Daph-fotografen worden regelmatig gepubliceerd in de vakbladen voor architectuur en bouw zoals: Architectenwebmagazine, De Architect, A10, Architectuur.nl, Bouwwereld en Space Magazine. Door het initiëren van grote gemeenschappelijke projecten en exposities brengt DAPh de architectuurfotografie op een hoger niveau. Daarmee wordt tegelijkertijd de kwaliteit van de Nederlandse architectuur en bouw, zowel nationaal als internationaal, onder de aandacht gebracht.

Neem contact op met DAPh of een van de DAPh-fotografen wanneer u van gedachte wilt wisselen over publicaties, architectuurfotografie, exposities, het laten fotograferen van projecten, bijzondere toepassingen van architectuurfotografie enz.

DAPh fotografen zijn:
Imre Csány,Thea van den Heuvel, Rien Lous, Jan Paul Mioulet, Hennie Raaymakers, Henk Schuurmans, Ronald Tilleman, Ger van der Vlugt en Jan de Vries.

De contactgegevens staan ook op de website.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.