ArchitectuurNL 04 2014 bomvol inspiratie

Magazine, Nieuws

ArchitectuurNL 04 2014 bomvol inspiratie

Door: Jacqueline Knudsen | 18-06-2014

ArchitectuurNL 04 2014 barst weer van ontwerpend talent. Van net afgestudeerde Master among Masters als Pippi Elliott, jonge ontwerpers als Job Schroën en Kim Verhoeven, tot ervaren architectenbureaus als Neutelings Riedijk, Kraaijvanger, ONIX, Dok, SLA, Moriko Kira, NL Architects en Bierman Henket. Allen delen ze hun visie en ontwerpen met ArchitectuurNL.

Ook in dit nummer prachtige foto’s van Ronald Tilleman, meubels van Tessa Koot en meubels die Nederlandse architecten en designers presenteerden op de Salone del Mobile in Milaan.

Projecten: o.a. diverse herbestemmingen van leegstaande boerderijen, het nieuwe Eemhuis in Amersfoort, cabins op camping Zeeburg, interieur van een advocatenkantoor in de Groene Draeck in Amsterdam Noord, de upgrading van diverse kleine treinstations, en een overzicht van recente crematoria en begraafplaatsen. Columnist Vincent van Rossem is enthousiast(!) over het nieuwe Rotterdam CS.

Verder het nieuwe bedrijventerrein ECOmunitypark, dat volledig CO2-neutraal en zelfvoorzienend in energie wordt, en recente appartementengebouwen van het Amsterdamse Contexturearchitects in China.

De nieuwe ArchitectuurNL komt 24 juni uit, hier vast een preview.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.