D(esign)-day zoekt talent

D(esign)-day zoekt talent

Evenementen, Nieuws
Door: Petra Starink | 03-02-2015

D(esign)-day is een eigenzinnig podium voor designers die zelf ontwerpen en maken. D(esign)-day vindt van 15 t/m 17 mei plaats in de historische decorfabriek in Maastricht. De beurs die voor de 10 e keer wordt gehouden is nog op zoek naar designtalent. Voor D(esign)-day worden alleen designers uitgenodigd die hun objecten ontwerpen èn maken. De bezoekers komen om design te kijken en te kopen en de mens te ontmoeten achter het product.

Deelname aan de D(esign)-day

Wanneer je mee wilt doen aan deze bijzondere editie, vragen we je een aantal foto’s van werk uit je portfolio in te zenden vóór 27 maart 2015. Deelname aan D(esign)-day kost € 395,00 excl. btw. Behalve dat je deel uitmaakt van een design-event en opgenomen kunt worden in het side-program, bieden we je daarnaast nog mogelijkheden voor meer naamsbekendheid: alle designers worden met een ontwerp opgenomen in de database op onze website én in de D(esign)-day publicatie die breed verspreid wordt in de Euregio. Ook kun je in andere publiciteitsuitingen (nieuwsbrieven, persberichten) van D(esign)-day opgenomen worden.

D(esign)-day start op vrijdag 15 mei met een borrel en openingsdiner en de ‘Designers for Designveiling’. De veiling biedt de deelnemer de kans om zijn werk een extra podium te geven. Op 16 en17 mei is D(esign)-day vanaf 11.00 uur open en kunnen de deelnemers hun werk presenteren.

Voor meer informatie info@designday.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.