Design District

Design District

Nieuws
Door: Petra Starink | 05-06-2013

Van 6 tot en met 8 juni vindt Design District weer plaats op het Hembrugterrein in Zaandam. Op de beurs laten 140 deelnemers het beste en het nieuwste zien op het gebied van interieurdesign.

Er is een uitgebreid programma  op diverse locaties.  Een aantal locaties in de nabije omgeving van het Hembrugterrein openen speciaal de deuren voor bezoekers van Design District. Je kunt een kijkje nemen achter de schermen bij Silent Gliss Benelux, of  de Piet Boon Store aan de Skoon in Oostzaan bezoeken. De Off Site locaties zijn te bereiken met een gratis shuttle service.

Rondleiding

Op de ruim 42 hectare van het Hembrugterrein werd tot 2003 in het diepste geheim munitie getest en geproduceerd. U kunt  zich vanaf het verzamelpunt op de beursvloer aansluiten bij een rondleiding over het (doorgaans niet toegankelijke) terrein van de oude munitiefabriek. De architectuurroute voert door het mysterieuze bosrijke gebied, langs een deel van de 125 industriële (deels monumentale) gebouwen. Er wordt uitleg gegeven over bouwperioden en -stijlen en over de oude en toekomstige functies. Meer informatie over het terrein en aanmelden voor de rondleiding kan op stand van Nieuw Hembrug, nr. S26.

Op 6 en 7 juni 2013 is Design District uitsluitend toegankelijk voor vakpubliek.
Zaterdag 8 juni is al het publiek welkom op Design District.

Voor meer informatie kijk op www.designdistrict.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.