Designbeurs OBJECT in HAKA-gebouw

Nieuws

Designbeurs OBJECT in HAKA-gebouw

Door: Petra Starink | 01-11-2017

De designbeurs OBJECT 2018 verlaat na 3 edities het cruiseschip ss Rotterdam en neemt intrek in het industriële HAKA-gebouw aan de Vierhavenstraat. Van 9 tot en met 11 februari 2018 zijn de hallen van het gebouw gevuld met eigentijds design. Een primeur is dat OBJECT een designpresentatie geeft in de Euromast. Met een entreekaart van OBJECT krijgen bezoekers gratis toegang tot de Euromast.

Designbeurs

De designbeurs OBJECT is uitgegroeid tot een evenement op unieke locaties in Rotterdam, dit onder leiding van Anne van der Zwaag.  In oppervlakte als in deelnemers wordt dit de grootste editie van deze designbeurs. Meer dan 100 ontwerpers tonen objecten op het snijvlak van design, architectuur, kunst en mode. Designers zijn aanwezig om hun werk toe te lichten.

HAKA-gebouw en Euromast

OBJECT wordt gehouden op 2 locaties. Het HAKA-gebouw en de Euromast. Rondleidingen en ontvangsten in het Vierhavengebied verbinden de studio’s van Daan Roosegaarde, Richard Hutten en Joep van Lieshout.

Het HAKA-gebouw ligt tussen de binnenstad en de Van Nelle Fabriek en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Een speciale shuttle bus van Art Rotterdam Week rijdt tussen OBJECT en de andere kunstbeurzen die op dat moment in de stad plaatsvinden. OBJECT Rotterdam is onderdeel van de Art Rotterdam Week.

OBJECT Rotterdam 2018
HAKA-gebouw | Vierhavensstraat 38-42 Rotterdam
Vrijdag 9 tot en met zondag 11 februari 2018 | 11.00-19.00 uur
Ticket, inclusief bezoek aan de Euromast: Volwassenen 12,50 euro, kinderen tot 12 jaar gratis.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.