Directie MVSA uitgebreid

Nieuws

Directie MVSA uitgebreid

Door: Petra Starink | 13-02-2017

Twee architecten van MVSA Architects hebben plaats genomen in de directie. Wouter Thijssen en Charlotte Griffioen zullen samen met architect en founding partner Roberto Meyer invulling geven aan de uitbreiding van de opdrachtenportefeuille in binnen- en buitenland.

Missie

De missie van de nieuwe driekoppige directie is om het maximale potentieel uit projecten te halen. Met als uitgangspunt het bieden van vooruitstrevende en duurzame oplossingen van architectonische betekenis.

Wouter Thijssen

Wouter Thijssen is sinds 2003 werkzaam bij MVSA Architects. Hij is onder meer verantwoordelijk voor het prijswinnende ontwerp van Rotterdam Centraal Station, het recentelijk opgeleverde iconische hoofdkantoor van Calvin Klein & Tommy Hilfiger in de Amsterdamse Houthavens en het nieuwe WTC Utrecht.

Charlotte Griffioen

Charlotte Griffioen werkt sinds 2009 bij MVSA Architects. Haar portefolio bestaat onder meer uit het bekroonde Haga Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag,  de Spoortraverse in Hilversum, en Leidschenhage, het grootste winkelcentrum van Nederland.

Roberto Meyer

Roberto Meyer was in 1984 grondlegger van het bureau onder de naam MVSA Meyer en van Schooten Architecten. Sinds 2013 heeft Roberto Meyer het hernieuwde bureau voortgezet onder de naam MVSA Architects.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.