District Award voor Baars & Bloemhoff

Nieuws

District Award voor Baars & Bloemhoff

Door: Petra Starink | 23-06-2016

Baars & Bloemhoff presenteerde tijdens Design District in Zaandam een expositie ontworpen door i29 interior architects waarbij diverse producten uit hun assortiment werden verwerkt in een installatie van 2d en 3d objecten. Het expositieontwerp werd tijdens de beurs beloond met de ‘District Award’ voor beste presentatie.

In opdracht van Baars & Bloemhoff maakte i29 een ontwerp waarbij de mogelijkheden en toepassingen van diverse HI-MACS en Finsa producten werden gepresenteerd. Het consequent doorgevoerde ontwerp thema laat een grafische compositie zien van 2 dimensionale beelden gecombineerd met 3 dimensionale volumes in eenzelfde vormentaal. Afhankelijk van welk standpunt, lijken platte vlakken ruimtelijk te worden en andersom juist ruimtelijke objecten weer plat.

Diverse tonen grijs HI-MACS solid surface suggereren schaduwen en volumes, en gaan over in een helder blauwe compositie van Finsa Gama Duo decoren. Een dunne zwarte outline benadrukt de vormentaal van volumes, en laat tegelijk de mogelijkheden zien van de gedetailleerde verwerkingsmogelijkheden en kleur combinaties met de toegepaste materialen.

ontwerp: i29 interior architects
opdrachtgever: Baars & Bloemhoff
uitvoering: Houtwerk
foto’s: Ronald Smits

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.