Doetinchem Design Expo 2016

Design, Exposities, Inspiratie, Nieuws

Doetinchem Design Expo 2016

Door: Petra Starink | 09-02-2016

Tot en met 13 maart is in het Stadsmuseum Doetinchem het werk te zien van 9 jonge afgestudeerde ontwerpers van de Design Academy in Eindhoven en ArtEZ in Arnhem. Hun werk is te bewonderen op de Doetinchem Design Expo 2016.

Doetinchem Design Expo 2016

In 2014 nam kunstenaarsnetwerk het WEB het initiatief tot het organiseren van een expositie rondom het werk van pas afgestudeerde designers. Begin 2015 resulteerde dit, in samenwerking met het Stadsmuseum Doetinchem, in de eerste Doetinchem Design Expo. Wegens het succes van deze eerste tentoonstelling besloten het WEB en het Stadsmuseum een Doetinchem Design Expo 2016 te maken. De tentoonstelling wordt mogelijk gemaakt met steun van de gemeente Doetinchem en Fonds Gemeente Spaarbank.

Seks, licht en popcorn

Bastiaan Buijs, David Hummelen, Roos Veenendaal, Florian van Dalen, Franciska Slaager, Joost Seegers, Vivian Hartung, Jolene Carlier en Pieter Husmann zullen hun zeer uiteenlopende werk tonen. Seks, licht, popcorn, algen; het is nog maar een kleine greep uit de verrassende designs die te zien zullen zijn. Net als voorgaand jaar zal er ook dit jaar weer, in samenwerking met het Achterhoeks Centrum voor Technologie, een minisymposium worden georganiseerd waarbij de ontwerpers in contact worden gebracht met de Achterhoekse maakindustrie.

De tentoonstelling is te zien tot en met 13 maart 2016 in het  Stadsmuseum Doetinchem, Burgemeester van Nispenstraat 2, Doetinchem.
Kijk hier voor meer informatie Stadsmuseum Doetinchem

Beeld: Stadsmuseum Doetinchem

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.