Eerste paal kantoor ‘ShowOffice A2’ Breukelen

Eerste paal kantoor ‘ShowOffice A2’ Breukelen

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 10-03-2008

Deze week wordt begonnen met de bouw van ShowOffice A2, ontworpen door Architectuur-studio Arc2. ShowOffice A2 bestaat uit 12 individuele ruimten van 148 tot 420 m² geschikt voor o.a. kantoor, showroom, presentatie en trainingen.

Kantoorgebouwen van deze omvang kenmerken zich meestal door een eenvoudig ontwerp in combinatie met goedkope bouwmaterialen. Dat houdt de stichtingsprijs laag maar werkt op termijn averechts. Dergelijke panden stijgen niet in waarde en het onderhoud is duur. Daarom koos Rijn en Vecht Ontwikkeling, specialist in kwalitatief hoogwaardige utiliteitsbouw, voor een architectonisch hoogstaand ontwerp.

Waardestijging
Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een entree, uitgevoerd in glas waarachter een indrukwekkend atrium met centrale receptie schuil gaat. Ook bevinden zich hier de lift en trappen naar de verdiepingen en souterrain. De ruimten worden standaard voorzien van individuele airconditioning, centrale verwarming, eigen meterkast, dubbele toiletgroep en een pantry.

Door de hoogwaardige oplevering en eigen nutsvoorzieningen worden de servicekosten beperkt tot een minimaal niveau en kan de indeling en inrichting exact worden afgestemd naar wens van de gebruiker. De toekomstige eigenaren van het pand profiteren hierdoor maximaal van de waardestijging van hun onroerend goed.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.