EGM architecten lanceert BIM-diensten

EGM architecten lanceert BIM-diensten

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 18-03-2015

EGM architecten heeft Powered by EGM gelanceerd. Een nieuw bedrijfsonderdeel dat de jarenlang opgebouwde expertise en kwaliteit van EGM architecten op het gebied van bouwkunde en BIM aanbiedt in de vorm van BIM-diensten.

Voor veel projectontwikkelaars en aannemers is BIM een noodzakelijk kwaad. Ze zien op tegen de relatief dure investering van een eigen BIM-afdeling. Toch heeft bouwend Nederland veel profijt van BIM. Het maakt het bouwproces voorspelbaar, houdt kosten en planningen in de hand en maakt samenwerken met ontwerpende en andere partijen eenvoudiger en meer efficiënt.

Als onafhankelijk BIM-expert wil Powered by EGM met name die partijen ondersteunen die zich de bijzonderheden en de mogelijkheden van een Bouw Informatie Model niet eigen kunnen of willen maken. Het biedt een totaaloplossing en verzorgt BIM, van voorlopig ontwerp tot de as-built fase en het beheer en onderhoud. Het totaalpakket bestaat uit 3D-tekenwerk, bouwtechniek, visualisatie, management, coördinatie, beheer en systems engineering. Voor elk van deze diensten is Powered by EGM ook apart in te schakelen.

Beeld: EGM

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.