Eisma wil 16 vakbladen overnemen

Eisma wil 16 vakbladen overnemen

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 31-03-2010

Met de voorgenomen aankoop gaan 52 medewerkers mee over. De activiteiten worden na overname voortgezet vanuit de Eisma-vestiging in Doetinchem, waar ook deze website is ondergebracht. Daarnaast zullen er nieuwe medewerkers bij de vestiging in Leeuwarden worden aangetrokken.

Het gaat om de volgende uitgeefactiviteiten: Bouwwereld, Aannemer, Schildersvakkrant, ZZP-er in de bouw, Bouwproducten.nl, Installatie en Sanitair, Sanitair Design, Paardenkrant, Bit, Hengstenboek, Horses.nl, TTM, Bestelauto, Het Schaap, Piloot & Vliegtuig en Vismagazine.

Eisma Media Groep algemeen directeur Egbert van Hes: “Deze acquisitie is een zeer belangrijke versterking van de portfolio van onze vakinformatie uitgeverijen. De titels zijn sterke merken, gemaakt door bekwame medewerkers voor belangrijke doelgroepen.

Bij realisatie van de voorgenomen overname wordt Eisma Media Groep een grote speler op de Nederlandse markt van vakinformatie en wordt er werkgelegenheid geboden aan circa 130 medewerkers en vele honderden freelancers.”

Voor uw redactie en commerciële medewerkers (die drie maanden geleden dezelfde weg gingen) wordt dit een weerzien met vertrouwde en bekwame collega’s.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.