ARCHITECT@WORK Rotterdam 2020

ARCHITECT@WORK Rotterdam 2020

Evenementen
Door: Petra Starink | 09-09-2020

Op 16 en 17 september 2020 wordt in Rotterdam Ahoy de vakbeurs ARCHITECT@WORK gehouden. Op deze editie presenteren ongeveer 200 exposanten hun innovaties. Rond het thema ‘future-proof’ zijn daarnaast verschillende tentoonstellingen te zien. Het lezingenprogramma wordt georganiseerd door Architectenweb.

Aanpassing beurs

Het concept van ARCHITECT@WORK is zo aangepast dat de beursvloer voor iedereen coronaveilig is geworden en dat tegelijkertijd de beleving ervan – met het sfeervolle lichtplan, het unieke standenconcept, de uitgebreide en gratis catering – overeind is gebleven”, vertelt Nathalie Sandra van ARCHITECT@WORK. De openingstijden zijn aangepast en bezoekers zijn welkom van 10.00 tot 19.00 uur. Wel moet de bezoeker van te voren een dagdeel kiezen en reserveren.

Thema future-proof

Het thema van de beurs is ‘future-proof’, oftewel ‘klaar voor de toekomst’. Rond dit thema is de materialententoonstelling Fantastic Future (door MaterialDistrict), een fototentoonstelling (door DAPh) en een projectententoonstelling (door world-architects.com) te zien.

ARCHITECT@WORK lanceert ook de mogelijkheid om op de beurs of daar buiten een (online) afspraak met elkaar te maken. “Ook wanneer het niet lukt om ARCHITECT@WORK te bezoeken, kan de voorschrijver zo toch nieuwe contacten leggen”, aldus de organisatie.

ARCHITECT@WORK, 16 en 17 september 2020, 10:00 tot 19:00, Rotterdam Ahoy. Meer informatie is te vinden op www.architectatwork.nl.

Foto: Rotterdam Ahoy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.