Art Rotterdam verplaatst naar juli 2021

Art Rotterdam verplaatst naar juli 2021

Evenementen
Door: Petra Starink | 19-01-2021

De 22ste editie van de kunstbeurs ART Rotterdam wordt vanwege de verlenging van de lockdown verplaatst van februari naar 1 t/m 4 juli 2021. De beurs wordt in de Van Nellefabriek gehouden. Vier dagen lang vormt deze beurs met haar focus op jonge kunst de ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers en -professionals uit binnen- en buitenland.

Art Rotterdam wordt zomereditie

Fons Hof, directeur Art Rotterdam: “Deze editie van Art Rotterdam wordt nu een zomereditie. De deelnemende galeries gaan mee en reageren enthousiast op de verplaatsing naar de zomerperiode. Een overzicht van de deelnemers is hier te vinden.

Fotografie: Almicheal Fraay

Prospects-Mondriaan Fonds

Ook de tentoonstelling Prospects – Mondriaan Fonds, een tentoonstelling waarin werk te zien is van 75 beeldend kunstenaars die in 2019  een werkbijdrage ontvingen om een begin te maken met hun beroepspraktijk, wordt naar deze datum verplaatst.

Art Rotterdam 2021
Adres: Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1, Rotterdam
Openingstijden:
Donderdag 1 juli  10.00 – 19.00 uur
Vrijdag 2 juli         10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 3 juli      10.00 – 19.00 uur
Zondag 4 juli         10.00 – 19.00 uur 

Rotterdam Art Week

Ook de Rotterdam Art Week wordt verschoven naar de zomer: van 30 juni t/m 4 juli 2021. Art Rotterdam vormt ook dan de spil van dit festival voor kunst, design en liefhebbers van architectuur. Met speciale openingen, tentoonstellingen, lezingen, rondleidingen, pop-up shows en diverse beurzen zal deze zomer het kunstklimaat in de stad worden versterkt. Meer informatie over Rotterdam Art Week is hier te vinden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.