Baas Expeditie in Groninger Museum

Evenementen

Baas Expeditie in Groninger Museum

Door: Petra Starink | 19-04-2017

Het Groninger Museum presenteert in samenwerking met Gebied-B de Baas Expeditie; een interactieve tour door de tentoonstelling Hide & Seek, Maarten Baas. Ontwerper Maarten Baas speelt in zijn werk met thema’s als ‘opvallen en je verstoppen’ en ‘versnellen en onthaasten’. Het zijn ook de onderwerpen die in deze interactieve tour met spelelementen de revue passeren. Op een speelse manier wordt de bezoeker uitgedaagd om in groepsverband de thema’s van de tentoonstelling nader te onderzoeken en te bevragen.

Wie is Maarten Baas

Wie is Maarten Baas en hoe wordt hij gezien door anderen? Speel je een hoofd- of bijrol of ben je alleen toeschouwer? Wat betekent tijd voor je? Het stellen van vragen en het aanboren van creativiteit zijn belangrijke elementen in deze expeditie.

Ervaring en gevoel

In deze tour gaat het niet om kennis over het werk van Maarten Baas, maar om ervaring en het gevoel. Persoonlijke inbreng in de groep en een andere beleving van kunst zijn de belangrijkste ingrediënten voor een verrassende en originele gang door de tentoonstelling.

Informatie

De expeditie is voor iedereen die het leuk vindt iets actiefs te ondernemen.  Een groep bestaat uit maximaal 12 personen.
De expeditie wordt gehouden op iedere zaterdag om 15:00 uur en zondag om 11:00 uur.
Duur: 1,5 uur.
Kosten: € 3,- voor volwassenen, kinderen tot 18 jaar is gratis.

Meer info via www.groningermuseum.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.