Betondag 2019 in de Van Nelle Fabriek

Evenementen

Betondag 2019 in de Van Nelle Fabriek

Door: Petra Starink | 18-02-2019

De Betondag heeft nadat het 25 jaar in de Doelen is gehouden een andere locatie gevonden. De Van Nelle Fabriek is op 14 november het nieuwe onderkomen van de Betondag 2019, het evenement voor de betonbranche met een rijk en kennisgestuurd lezingenprogramma en meer dan 130 exposanten.

De Van Nelle Fabriek

Aan de keuze voor de Van Nelle Fabriek is een uitgebreide selectieprocedure voorafgegaan. Maikel Jagroep, directeur van de Betonvereniging hierover: “De Betondag is al meer dan 60 jaar een toonaangevend evenement in Nederland. Die bijzondere positie willen we ook voor de komende jaren zeker stellen. Met de vele vernieuwingen en de Van Nelle Fabriek als nieuwe locatie verwacht de Betonvereniging hier de ambities voor komende jaren te kunnen invullen.”

Het Nieuwe Bouwen

De keuze voor de Van Nelle Fabriek is hierbij toepasselijk. De nieuwe locatie is een bekend voorbeeld van Het Nieuwe Bouwen en de Nieuwe Zakelijke Architectuur die in de twintiger jaren van de vorige eeuw in zwang raakten. Met heipalen van gewapend beton – destijds een Nederlandse primeur – en beton, staal en glas als belangrijkste bouwmaterialen, is het een zeer geschikte locatie voor de Betondag 2019.

Meer informatie over de Betondag is hier te vinden
Foto: Betonvereniging- De Van Nelle Fabriek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.