Beurzen Renovatie en Monument verplaatst

Evenementen

Beurzen Renovatie en Monument verplaatst

Door: Petra Starink | 24-03-2020

De vakbeurzen Renovatie en Monument, die half mei zouden plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch, zijn vanwege het coronavirus door organisator 54events verzet naar 6 t/m 8 oktober 2020. De locatie blijft ongewijzigd.

Combinatie van vakbeurzen

54events besloot hiertoe na intensief overleg met diverse stakeholders. In plaats van in mei, zullen Renovatie en Monument nu plaatsvinden tijdens de Nationale Energie Week; gelijktijdig met onder meer Vakbeurs Energie en de beurs Prefab – beide óók evenementen van 54events.

Directeur Fedde van der Woude: “Wij hebben maar één belang en dat is om op verantwoorde wijze een succesvol evenement neer te zetten, zowel voor onze exposanten als voor onze bezoekers. Dat verliep ook voorspoedig, want al bijna 2.000 geïnteresseerden registreerden zich voor een bezoek.

“Bij onszelf, maar ook bij een aantal exposanten, groeide echter de twijfel over de wenselijkheid van de geplande beursdata. Voor onze exposanten en andere partners vonden wij het belangrijk om zo snel mogelijk duidelijkheid te scheppen”.

Renovatie,restauratie en verduurzaming

“We ontvingen tot nu toe vooral positieve reacties. Men ziet natuurlijk ook de vele voordelen van een combinatie met onze najaarsbeurzen. Thema’s als renovatie, restauratie en verduurzaming liggen nu eenmaal in elkaars verlengde. En de toepassing van prefabricage neemt ook in de renovatiesector snel toe.”

Registratie bezoekers

Bezoekers die zich reeds voor een bezoek aan Renovatie en Monument hebben aangemeld, hoeven zich niet nogmaals aan te melden en zijn hierover reeds per e-mail geïnformeerd. Wie zich nog níet voor een bezoek registreerde, kan dit doen vanaf maandag 3 augustus.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.