BNA Architectendag: The Human Touch

BNA Architectendag: The Human Touch

Evenementen
Door: Petra Starink | 25-09-2019

De BNA Architectendag, het jaarlijkse evenement waar architecten en partijen uit de bouw elkaar ontmoeten vindt dit jaar plaats op 14 november in De Lik, een voormalige gevangenis in Utrecht. Het thema is The Human Touch. Het zou mooi zijn als wij het vanzelfsprekend vinden dat architectuur bijdraagt aan een gezonder en mooier leven? Dit is nu nog niet het geval, ondanks alle gezamenlijke inspanningen. Moeten we misschien beter worden in de ‘human touch’? En hoe dan?

Als branche anders gaan werken?

Deze vraag staat centraal, waar we via filosofische, praktische en ontwerpende invalshoeken op zoek gaan naar concrete antwoorden. In samenspel met experts onderzoeken en bediscussiëren we of we als branche anders moeten werken om het zogenaamde #gebouwdgeluk binnen handbereik te halen van iedereen. Moeten we nog beter aansluiten op de behoefte van gebruikers, hun waarden en verlangens? Ook hier geldt: hoe dan?

Gebouwd geluk

Filosoof Lammert Kamphuis verzorgt een prikkelende aftrap. De dag gaat verder met sessies over geluk op de werkvloer, social impact design, gebouwd geluk, en technologische ontwikkelingen.

Uitreiking Next Step Award

De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de Next Step Award en een feestelijke netwerkborrel.

Aanmelden voor de BNA Architectendag kan hier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.