Building Happiness thema AFFR

Building Happiness thema AFFR

Evenementen
Door: Petra Starink | 03-09-2018

AFFR filmfestival RotterdamHet thema van het Architectuur Filmfestival Rotterdam AFFR 2018 is ‘Building Happiness’. Er wordt weer op grote schaal gebouwd, ontwikkeld en gespeculeerd; klinkende groeicijfers zijn de norm. Het festival onderzoekt in zijn tiende editie hoe de neveneffecten van het streven naar geluk als uitdaging kunnen gelden voor een betere en duurzame wereld. Hoe staat het ervoor met de circulaire economie en het bouwen van een klimaat neutrale stad? Welke scenario’s zijn er te bedenken voor een sociaal gelijkwaardige samenleving en welke rol spelen filmmakers, ontwerpers, planners, wetenschappers en politici hierin?

Nieuwe films over architectuur

Het AFFR zal voortaan jaarlijks plaats vinden. Dat wordt gevierd met een programma vol nieuwe films en documentaires waarin de nieuwste ontwikkelingen in de gebouwde omgeving en stedelijke samenleving aan de orde worden gesteld. Het festival vindt van 10 t/m 14 oktober plaats in LantarenVenster te Rotterdam.

Terugblik op films uit de geschiedenis

Het Architectuur Filmfestival Rotterdam viert dit jaar haar tienjarig jubileum. In het programma daarom een uitgebreide terugblik op de meest memorabele films uit de geschiedenis van het festival, in een retrospectieve reeks samengesteld door bezoekers van AFFR.

Start kaartverkoop

De kaartverkoop van het festival en de bekendmaking van het volledige programma van AFFR 2018 is op donderdag 20 september.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.