Congres Biobased (R)evolution

Evenementen

Congres Biobased (R)evolution

Door: Petra Starink | 20-04-2017

Op 12 mei vindt in de Koepelhal in Tilburg het congres Biobased (r)evolution plaats. Het congres informeert over de state of art in biobased bouwen en geeft handreikingen om met biobased bouwen aan de slag te gaan, in ontwerp, uitvoering en beheer. Keynote speaker is architect Paul de Ruiter.

Programma

Het programma onder leiding van dagvoorzitter Atto Harstra staat in het teken van twee ronden parallelsessies. Vier thema’s komen aan de orde: materialen, processen, architectuur en business cases. Experts in biobased bouwen delen hun ervaring.

Ecoweek

Het congres sluit aan op de Ecoweek 2017, een internationaal evenement voor (landschaps)architecten, ontwerpers en ingenieurs.  Tilburg is dit jaar gastheer van de Ecoweek. Gedurende de week zijn teams van studenten uit de hele wereld actief met biobased projecten, verspreid door de stad. Tijdens The Biobased (R)evolution is in de Koepelhal een overzichtstentoonstelling van hun projecten ingericht.

Pitches studenten

Teams van studenten presenteren op 12 mei in pitches van elk vijf minuten hun Ecoweek-project. Toeschouwers brengen op basis van de pitches een stem uit welk project hun voorkeur heeft. Aan het eind van de dag vindt de uitreiking plaats van de publieksprijs voor het beste project.

Biobased (r) evolution
12 mei in de Koepelhal in Tilburg van 9.30 tot 18.00 uur.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.