Dag van de Jonge Ontwerper

Dag van de Jonge Ontwerper

Evenementen
Door: Petra Starink | 17-06-2019

Vrijdag 21 juni wordt in Amsterdam de Dag van de Jonge Ontwerper georganiseerd. Op deze dag worden jonge ontwerpers en opdrachtgevers met elkaar in contact gebracht en wordt de kwaliteit van de nieuwe generatie (landschaps) architecten getoond. Thema op deze dag is energietransitie en duurzaamheid.

Dag van de Jonge Ontwerper

De Dag van de Jonge Ontwerper (DJO) bestaat uit een besloten programma en een evenement voor publiek. In het besloten gedeelte werken de ontwerpers samen met de professionals aan reële casussen ingebracht door o.a. AM, BPD, Ymere, Wonam, G&S Vastgoed en de Alliantie.

Lezing Rijksbouwmeester Floris Alkemade

Aan het eind van de middag zijn er openbare presentaties van de workshops bij te wonen,en is er een lezing van Rijksbouwmeester Floris Alkemade en is de opening van Archiprix 2019.

Studio van NEMO

De locatie op 21 juni is de nieuwe Studio van NEMO Science Museum op het Marineterrein. De Studio is een laboratorium voor maatschappelijke uitdagingen en een duurzame leefomgeving.

Organisatie

De Dag van de Jonge Ontwerper is opgezet voor de ontwerpers van PEP (Professional Experience Programme), genomineerden voor de Archiprix, deelnemers van Young Innovators en geselecteerden van de BNA Next Step. Organisatie is in handen van Architectuurcentrum Amsterdam, Archiprix en PEP en in samenwerking met Young Innovators, BNA Next Step en NEMO Science Museum.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.