Design District in de Van Nelle Fabriek

Evenementen

Design District in de Van Nelle Fabriek

Door: Petra Starink | 01-05-2017

In de Van Nelle Fabriek in Rotterdam wordt van 7 t/m 9 juni Design District gehouden. Het is het vakevenement voor de interieurbranche. Bezoekers kunnen lezingen, presentaties, discussies en tours bijwonen. Hierbij alvast een greep uit het aanbod.

Hotel at Home

Hotel at Home is een netwerkplatform dat stakeholders uit de Hotelbranche samenbrengt om van gedachten te wisselen, onderling zaken te doen en kennis te delen. Tijdens het Year Event brengt Hotel at Home een grote diversiteit aan beslissers samen; van architect tot projectinrichter.

Ontwerpstudio DOEN

Verschillende locaties in Rotterdam openen 7-8-9 juni speciaal de deuren voor bezoekers van Design District. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij DOEN, een ontwerpstudio, designshop en galerie in één, in het oude postkantoor van Kralingen.

Rondleidingen door de Van Nelle Fabriek

De Van Nelle Fabriek uit 1931 is hét monument van het Nederlands modernisme. Tijdens Design District kan je met ervaren Van Nelle-gids door en rondom de fabriek lopen, en kom je te weten waarom dit baanbrekende ontwerp van internationale betekenis is.

Beginnende ontwerpers

Behalve de grote namen, zijn er ruim 20 beginnende en/of zelf-producerende ontwerpers en ondernemingen op het evenement te vinden.

Hier meer info over Design District

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.