BouwEXPO Tiny Housing

Evenementen

BouwEXPO Tiny Housing

Door: Petra Starink | 08-08-2017

In het Homeruskwartier in Almere Poort vindt van 30 september tot en met 7 oktober de Grote Tiny Publieksmanifestatie plaats. Tijdens deze eerste Tiny Housingmanifestatie van Nederland is het BouwEXPO-veld naast de Homerusmarkt open voor iedereen die geïnteresseerd is in deze woonvorm.

Tiny Housing

Met de BouwExpo Tiny Housing wil Almere verkennen of het mogelijk is een serieuze bouwstroom van kleine huizen mogelijk te maken. Bezoekers kunnen kennismaken met de prijswinnaars en hun huisjes, die deels af of in aanbouw zijn. Er wordt een documentaire van Robert Wiering vertoond over de ontwikkeling van Tiny Houses en de initiatiefnemers geven presentaties.

Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) verzorgt rondleidingen en kinderworkshops. Platform31/RVO organiseert samen met Almere op 3 oktober een congres voor professionele belangstellenden. De Stichting Tiny House Nederland organiseert de Tiny House Nederland Jamboree: het slotevenement op zaterdag 7 oktober met zo’n 10 extra huisjes, diverse lezingen, workshops en masterclasses.

De Grote Tiny Publieksmanifestatie wordt door de gemeente Almere georganiseerd in samenwerking met Stichting Tiny House Nederland, Kunstlinie Almere Flevoland (KAF), Platvorm31 en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), het Woningbouwatelier en Almere 2.0.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.