Heldere kijk op glas

Evenementen

Heldere kijk op glas

Door: Petra Starink | 14-01-2020

De BNA Academie organiseert op woensdag 29 januari een cursus over glas, een bijzonder bouwmateriaal met veel mogelijkheden. Het komt in verschillende vormen voor en vervult diverse functies, maar het ene glas is het andere niet. Op de cursus wordt ingegaan op de bijna ongekende mogelijkheden die glas biedt in de bouw. Architecten krijgen voor het volgen van deze cursus 4 pbo uren.

Glas in de buitengevel

Tijdens deze cursus word je breed geïnformeerd over de mogelijkheden van glas en kun je inspiratie opdoen via showcases van de laatste innovatieve technologische mogelijkheden van glas. Er wordt vooral gekeken naar glas in de buitengevel. Onder leiding van docent Roel Bosch van Saint Gobain Glas (SGG) wordt er gewerkt met korte theoretische presentaties en zijn er veel praktijkvoorbeelden.

Wat leer je?

Je verkrijgt een compleet beeld van de eigenschappen en mogelijkheden van glas en kunt deze in jouw eigen praktijk toepassen. Je krijgt inzicht in de laatste innovatieve en technologische ontwikkelingen op het gebied van glas.

BNA cursus: Een heldere kijk op glas

29 januari 2020
Glas: een heldere kijk op glas
Locatie: Utrecht
13.00-17.00 uur
4 pbo uren permanente beroepsontwikkeling
Meer informatie over de cursus is hier te vinden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.