Houtwereld Praktijkdag in teken van prefab

Evenementen

Houtwereld Praktijkdag in teken van prefab

Door: Petra Starink | 08-07-2019

Op de Houtwereld Praktijkdag 2019 op 17 oktober draait het allemaal om ‘Prefab’. Het evenement wordt door Houtwereld voor de achtste keer georganiseerd. De dag wordt gehouden bij Dekker Hout in Vianen.

Kansen en bedreigingen

Thema dit jaar luidt: ‘Prefab: oplossing voor bouw & renovatie’. De houtindustrie en handel investeren stevig in prefab. Waar liggen kansen en zijn er ook bedreigingen?

Houtwereld Praktijkdag

De Houtwereld Praktijkdag wordt jaarlijks bezocht door zo’n 435 professionals. Op de dag zijn er boeiende presentaties, een noviteitenmarkt, bedrijfsrondleidingen en is er mogelijkheid om te netwerken.

Industrieel maatwerk

Dagvoorzitter is Evelyn Struik, presentatrice van het RTL programma  Eigen Huis & Tuin. Key note-spreker is prof. dr. ir. Hennes de Ridder, emeritus hoogleraar Integraal Ontwerpen aan de TU Delft. Expert in ‘Living Buildings’ en evolutionair bouwen. Auteur van het boek ‘Legolisering in de bouw’ dat ingaat op het belang van industrieel maatwerk in een snel veranderende wereld

Discussie over prefab

Aansluitend is er een paneldiscussie over prefab met Willem Haase (CEO WEBO Uitvinders in de timmerindustrie, Foppe Land (directeur/mede-eigenaar Van der Meer Prefab) en Patrick Schreven(oprichter/directeur ECO+BOUW).

Aanmelden voor de Houtwereld Praktijkdag kan hier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.