Inschrijving Betondag 2019

Evenementen

Inschrijving Betondag 2019

Door: Petra Starink | 17-09-2019

Donderdag 14 november 2019 vindt de 62ste editie van de Betondag plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het thema van deze dag is Panorama Beton. Aan welk Nederland willen we bouwen en op welke manier past beton daarbij? Het thema sluit aan op Panorama Nederland, een programma van het College van Rijksadviseurs. Kaarten voor de Betondag zijn nu te koop.

Sprekers op de Betondag

Daan Zandbelt, Rijksadviseur voor de fysieke Leefomgeving en een van de opstellers van het Panorama Nederland, verricht met een toelichting op het Panorama de aftrap. Peter Struik, hoofdingenieur-directeur (HID) van het Rijkswaterstaatprogramma Duurzaamheid en Leefomgeving, zal tegelijkertijd ingaan op de ambities van Rijkswaterstaat op het gebied van Duurzaamheid. Vervolgens worden de vier thema’s door verschillende vooraanstaande sprekers uitgewerkt. Tot slot gaan enkele wetenschappers in op belangrijke ontwerpfactoren en materiaalontwikkelingen die het gebruik van beton ook in de toekomst mogelijk moeten maken. 

In de Betondag App staat meer informatie over hét netwerkevent voor de betonbouwsector. De Betondag App is te downloaden via Google Play Store (Android) en Apple App Store (iOS).

Foto: Henk Wind. Kantoor Natuurmonumenten bij Zierikzee

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.