Inspiratie opdoen op Design District

Inspiratie opdoen op Design District

Evenementen
Door: Petra Starink | 17-05-2016

Design District ZaandamVan 1 tot en met 3 juni 2016 wordt in Zaandam de beurs Design District gehouden. Het is het trefpunt voor de interieurbranche in Nederland. Behalve 150 stands met exposanten is er ook een uitgebreid programma met lezingen.

Lezingenprogramma

In Pand 43 op het Hembrugterrein in Zaandam organiseren verschillende partijen lezingen en workshops  Dagelijks kun je luisteren naar de Lighting Design Academy, die je in een uurtje bijpraten over wat je nodig hebt voor een goed lichtontwerp. Op woensdag 1 juni is de beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten te gast. Zij verzorgen 2 lezingen over visuele toegankelijkheid en op 2 juni komt het Center for People and Buildings 3 presentaties geven over werkplekken die blij en productief maken. Hier kom je meer te weten over het huisvesten van nieuwe manieren van werken en de impact van layout. Vrijdagmorgen 3 juni is er een bijdrage van de  beroepsvereniging voor stylisten.

Organisatie

Organisatoren van het Design District zijn Center for People and Buildings, Lighting Design Academy, Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten en Facility Management Nederland. Alle bijeenkomsten in Pand 43 zijn gratis toegankelijk voor bezoekers van Design District. Woensdag 1 juni en donderdag 2 juni is Design District toegankelijk voor vakpubliek. Vrijdag 3 juni is het evenement toegankelijk voor iedereen.

Locatie: Taets ,Hembrugterrein in Zaandam

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.