Kantoor van de toekomst

Evenementen

Kantoor van de toekomst

Door: Petra Starink | 30-10-2019

Maandag 4 november 2019 organiseert Architecten Showroom Amsterdam het evenement ‘Office of the future; werken doe je maar thuis!’. International Creative Guide en architect Aat Vos en Rudolph Eilander van V8 Architects delen hun visie over het kantoor van de toekomst. Werken we over een paar jaar staand of zittend?

Stedelijke huiskamers

International Creative Guide en architect Aat Vos heeft na 30 jaar ervaring een unieke kijk op openbare plekken met een publiek programma ontwikkeld. Op dit terrein heeft hij meerdere prijzen gewonnen. Daarnaast werkt Aat Vos als adviseur bij het vernieuwen van bibliotheken en andere openbare plekken in Europa. In samenwerking met bewoners en professionals tilt hij publieke ruimten naar een hoger niveau en vormt ze om tot bijzondere stedelijke huiskamers.

KPN Toren van V8 Architects

Rudolph Eilander van V8 Architects zoekt op pragmatische wijze naar maximale waarde. Architect met durf die de onbekende ambities van een project naar voren haalt. Zo ook bij de omvangrijke transformatie van de KPN Toren op Zuid, waar V8 met instemming van Renzo Piano het gebouw nieuw leven heeft ingeblazen. Op de begane grond is een grote entree met openbare functies,de toren is van een traditioneel kantoorpand omgevormd tot een flexibele en actuele werkplek.

Kantoor van de toekomst

Programma op 4 november start om 16.00 uur tot 17.30.
Aanmelden kan hier.
Locatie: Architecten Showroom Amsterdam, Pedro de Medinalaan 1b, Amsterdam.

Entree KPN Toren Rotterdam
Entree KPN Toren Rotterdam. Foto: Jeroen Musch
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.