Nationale Duurzame Huizen Route

Evenementen

Nationale Duurzame Huizen Route

Door: Petra Starink | 13-08-2019

Wat komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van je woning en wil je hier meer informatie over hebben? Op zaterdag 2 en 9 november openen honderden huiseigenaren in heel Nederland hun deuren. Zij laten anderen graag zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Van aardgasvrij wonen tot dak- en gevelisolatie, en van monumentaal wonen tot slimme nieuwe woningen uit 2019.

Energiezuinig maken van woning

Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan waar zij langere tijd mee bezig zijn en waar veel keuzes bij komen kijken. Wel die warmtepomp aanschaffen of toch even wachten tot er iets nieuws op de markt komt? Wachten op een wijkaanpak of kun je ook zelf al beginnen?

Aanpak en keuzes

Het bezoeken van een woning tijdens de Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november kan een goede eerste stap zijn om kennis op te doen. Huiseigenaren stellen dan gastvrij hun woning open en vertellen graag over hun aanpak en welke keuzes zij gemaakt hebben.

Inschrijven

Vanaf oktober is op www.duurzamehuizenroute.nl te zien welke woningen te bezoeken zijn tijdens de Duurzame Huizen Route. Inschrijven is verplicht. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.