OBJECT 2020 voor laatste keer in HAKA-gebouw

Evenementen

OBJECT 2020 voor laatste keer in HAKA-gebouw

Door: Petra Starink | 16-11-2019

De designbeurs OBJECT wordt in 2020 van 7 t/m 9 februari voor het laatst gehouden in het HAKA-gebouw in Rotterdam. Liefhebbers van architectuur, design, kunst, en mode kunnen weer hun hart ophalen. Meer dan 150 ontwerpers tonen hun werk.

Aanstormend talent op OBJECT

Directeur van OBJECT Anne van der Zwaag selecteert voor elke editie aanstormend talent in verschillende designdisciplines. Een selectie opvallende ontwerpen op het gebied van product, meubels, mode, sieraden, grafisch werk en architectuur wordt door Van der Zwaag zorgvuldig samengesteld. Hierbij schenkt zij altijd bijzondere aandacht aan vernieuwend materiaal- en kleurgebruik. Alle getoonde designs zijn te koop en de makers zijn aanwezig om hun werk ter plekke toe te lichten.

HAKA-gebouw

De designbeurs wordt gehouden in het HAKA-gebouw en ligt aan de rand van het Vierhavengebied. Het pand is ontworpen door de Nederlandse architecten Mertens en Koeman in opdracht van de Coöperatieve Groothandelsvereniging De Handelskamer. Dudok Groep ontwikkelt het HAKA-gebouw binnenkort tot bruisend bedrijfsverzamelgebouw met horeca en een rooftopbar.

OBJECT 2020

OBJECT Rotterdam 2020
HAKA-gebouw | Vierhavensstraat 38-42 | Rotterdam
Vrijdag 7 t/m zondag 9 februari 2020 | 11.00-19.00 uur
Object Rotterdam tickets: volwassenen € 12,50, kinderen tot 12 jaar gratis. Meer informatie over OBJECT is hier te vinden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.