Online ventilatiecongres VentEvent

Evenementen

Online ventilatiecongres VentEvent

Door: Redactie ArchitectuurNL | 03-05-2021

Ventilatie staat vol in de spotlights. Een bewezen gezond binnenklimaat wordt een basisbehoefte of het nu gaat om frisse scholen, gezonde kantoren of een prettig binnenklimaat in huis. Nu moet de markt doorpakken, maar hoe? Tijdens het VentEvent op 1 juni van 13.30 tot 16.00 uur informeren prominente sprekers uit de sector je over de laatste stand van zaken. Volg hun sessies, ontmoet en netwerk online met andere deelnemers. Dit VentEvent is kosteloos te volgen. Aanmelden kan hier.

Gezond binnenklimaat

Wie een baan zoekt in de ventilatietechniek, heeft de opdrachtgevers voor het uitkiezen. Er is letterlijk werk voor duizenden nieuwe monteurs, zo bleek onlangs bij de opening van de eerste ventilatie-opleiding van Nederland. Het is tekenend voor de ontwikkeling van de sector: was ventilatie voorheen nog een ondergeschoven kindje, tegenwoordig staat een comfortabel en gezond binnenklimaat hoog op het wensenlijstje van opdrachtgevers en gebruikers, zowel in woningen, in kantoren als op scholen.

Mogelijkheden met ventilatie

Om de ontwikkelingen in deze sector in kaart te brengen, organiseert Eisma Media – in samenwerking met de partners Panasonic, Zehnder, Itho Daalderop en Rensa – het gratis online ventilatiecongres VentEvent. Prominente sprekers uit de sector informeren over de laatste stand van zaken rond wet- en regelgeving, tonen de meest innovatieve technieken en laten aan de hand van praktijkvoorbeelden zien wat er mogelijk is met ventilatie. Voor het volledige congresprogramma of aanmelden: VentEvent.nl.

Foto: Paul de Ruiter Architects ontwerpt circulair onderwijsgebouw Erasmus Universiteit

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.