Overnachten bij een architect in Rotterdam

Evenementen

Overnachten bij een architect in Rotterdam

Door: Petra Starink | 29-04-2019

Ooit al eens willen logeren bij architecten als Dirk-Jan Postel (Kraaijvanger), Michiel Riedijk (Neutelings Riedijk Architects) of Paul Lageschaar (Kühne & Co)? Tijdens de Rotterdamse Architectuur Maand van 24 mei t/m 16 juni is dit mogelijk en kun je gekoppeld worden aan een ontwerper/architect die in Rotterdam woont. Wake up in Architecture!

Wake up in it

Bedenkers Wibbine Kien en Judith van den Berg vormen samen ‘Hotel Rotterdam, Wake up in it’ en organiseren al jarenlang bij culturele evenementen in diverse steden logeeradressen. Zij matchen deelnemers doelbewust aan een gastheer of gastvrouw. Aan wie dat is dat blijft een verrassing tot na de boeking.

Match met een architect

Op grond van wat er over je te vinden is wordt een match gemaakt. Deelnemende architecten zijn: o.a. Dirk-Jan Postel (Kraaijvanger), Folkert van Hagen (Group A), Daria Scagliola, Monica Adams van Bekkering Adams Architects, Simone Drost, Michiel Riedijk (Neutelings Riedijk Architects), Wessel de Jonge, en Studio Vollaerszwart. Dus, wordt het een nachtje logeren bij architect Dirk-Jan Postel, krijg je alle ins en outs te zien van het kantoor van GROUP A met Folkert van Hagen, of eet je een broodje ei samen met architectuurfotograaf Daria Scagliola?

Overnachten

Een match inclusief overnachting en ontbijt voor twee personen kost € 140, en voor één € 90. Kijk op www.wakeupinit.com bij welke architect je terecht kunt komen.

Wake up in Architecture 2019 vindt plaats tijdens de Rotterdamse Architectuur Maand, van 24 mei tot en met 16 juni 2019 en is een onderdeel vaan Rotterdam Festivals.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.