Ruimte voor jong talent op designbeurs OBJECT

Evenementen

Ruimte voor jong talent op designbeurs OBJECT

Door: Petra Starink | 09-03-2021

De negende editie van de designbeurs OBJECT wordt gehouden van 1 tot en met 4 juli 2021 in het oude vertrouwde HAKA-gebouw in Rotterdam. De beurs die dit jaar 4 dagen duurt heeft de openingstijden verruimd zodat bezoekers op veilige afstand van elkaar de uitgebreide selectie aan design kunnen bewonderen.

Innovatief materiaalgebruik

Directeur van OBJECT Anne van der Zwaag selecteert voor ieder editie van de designbeurs opvallende ontwerpen op het gebied van product, meubels, mode, grafisch design en architectuur. Dit kunnen bekende ontwerpers zijn maar ook jong talent. Er is veel oog voor innovatief materiaalgebruik en bijzondere kleurcombinaties. Alle getoonde designs zijn te koop en de makers zijn aanwezig om ter plekke hun werk toe te lichten.

Designbeurs terug in het HAKA-gebouw

Er is bewust gekozen om de beurs weer in het HAKA-gebouw te organiseren. Met 7.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte en aparte in-en uitgangen vormen de grote ruimtes van het gebouw een geschikte locatie om op veilige afstand rond te kijken. Bezoekers kunnen online een timeslot reserveren.

Nieuw werk van jong talent

Ontwerpers hebben het afgelopen jaar veel nieuw werk gemaakt wat ze door omstandigheden nog nergens hebben kunnen presenteren. De beurs toont nieuw werk van bekende namen als Simone Post en Lex Pott maar ook ontwerpen van nog onbekende designers als Athena Gronti en Julia Lok.

Praktische informatie

Of de beurs OBJECT in juli wordt gehouden is afhankelijk van de omstandigheden rond COVID-19.
HAKA-gebouw | Vierhavensstraat 38-42 | Rotterdam
Donderdag 1 tot en met zondag 4 juli 2021 | 10.00-19.00 uur
Tickets zijn online verkrijgbaar. Verkoop start een maand voor aanvang van de beurs en kosten € 15,00, kinderen onder 12 jaar gratis.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.