Vincent van der Meulen over toekomst kantoren

Vincent van der Meulen over toekomst kantoren

Evenementen
Door: Petra Starink | 26-04-2016

Architect Vincent van der meulenVrijdag 29 april geeft architect Vincent van der Meulen van Kraaijvanger architecten tijdens de 43ste VOGON studiemiddag zijn visie over de toekomst van kantoren. Hij staat stil bij de wijze waarop een architect in zijn ontwerp rekening houdt met diverse ontwikkelingen, zoals steden die populairder worden en bedrijven die in de steden steeds productiever zijn. Wat heeft dit voor effect op de kantorenmarkt?

Toekomst kantorenmarkt

De Vereniging van Onroerend Goed Onderzoekers Nederland (VOGON) is opgericht om de uitwisseling van informatie en onderzoeksresultaten en contacten tussen onderzoekers te bevorderen. Het thema van de 43e studiemiddag is ‘Toekomst Nederlandse kantoren(markt)’. Vanuit verschillende invalshoeken wordt de kantorenmarkt onderzocht. De studiemiddag vindt zijn basis in toegepast en/of wetenschappelijk onderzoek, zo dicht mogelijk tegen de praktijk.
De studiemiddag wordt  gehouden in het UP Building, Piet Heinkade 55,  Amsterdam.
Inschrijven voor de studiemiddag kan via de website van VOGON.

Architect Vincent van der Meulen

Vincent is in 2014 als partner toegetreden tot de directie van Kraaijvanger Architects en is door ‘Europe 40 under 40’ verkozen tot één van de 40 belangrijkste opkomende jonge ontwerpers binnen Europa. Hij heeft zich gespecialiseerd in duurzame innovatie. Hij won prijzen voor de Drijvende Zelfvoorzienende Woning en het World Sustainability Centre Afsluitdijken hij is initiator van Open Source House en de Stadskas Rotterdam.

Foto: Kraaijvanger architecten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.