Vooruitblik Floriade 2022

Vooruitblik Floriade 2022

Evenementen
Door: Petra Starink | 22-07-2020

De Floriade Expo 2022 in Almere is volop in aanbouw. Vanaf 31 juli 2020 kunnen belangstellenden een kijkje nemen op het 60 hectare terrein. In het bezoekerscentrum Floriade Preview krijgen bezoekers informatie over wat er te zien is op de de wereldtuinbouwtentoonstelling die in april 2022 van start gaat.

Duurzaam en leefbaar maken van steden

Met het thema ‘Growing Green Cities’ richt Floriade Expo 2022 zich op het duurzamer en leefbaarder maken van steden. Creatieve, groene en duurzame oplossingen zijn nodig om steden veilig, gezond en aantrekkelijk te houden. Greening the City, Feeding the City, Healthying the City en Energising the City zijn de subthema’s van de tienjaarlijkse wereldtuinbouwtentoonstelling.

Paviljoens

In het Preview Centrum wordt de ‘making of’ getoond, en geven de 3 Preview Labs -Tree Lab, Save Plastics Lab en The Growing Pavillion een voorproefje van de paviljoens die in 2022 te zien zijn.

Tickets Floriade Preview

Floriade Preview is van 31 juli tot en met 1 november 2020 vrijdag t/m zondag geopend. Reserveren kan hier. De excursie is inclusief een vaartocht over het Weerwater van Almere Stad naar het Floriadeterrein, een bezoek aan het Preview Centrum, de paviljoens en een rondleiding over het terrein met een treintje. Inwoners van Almere krijgen korting op de toegangsprijs.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.