Webinar Architectuur en Duurzame Zorg

Evenementen

Webinar Architectuur en Duurzame Zorg

Door: Redactie ArchitectuurNL | 03-11-2021

Hoe kan architectuur zorgen voor betere gezondheid en welzijn van mensen in ziekenhuizen en zorginstellingen? De Green Deal Duurzame Zorg organiseert op 16 november in samenwerking met het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu een gratis webinar over Architectuur en Duurzame Zorg. Het webinar wordt gehouden van 15.00 tot 17.00 uur. 

Gezondere leefomgeving

Het webinar gaat in op een zorgomgeving die erop gericht is om de gezondheid en het welzijn van patiënten, bezoekers en medewerkers te bevorderen en hun stress te verminderen. Elke Miedema is onderzoeker en richt zich op de gezondheidsbevordering in relatie tot de (gebouwde) omgeving. Tijdens het webinar vertelt zij hoe architectuur ingezet kan worden voor een gezondere leefomgeving. Daarnaast geeft een aantal zorgprofessionals uit de cure en de care inspirerende praktijkvoorbeelden.

Benieuwd naar de wetenschappelijk stand van zaken, praktijkvoorbeelden en de mogelijkheid om deel te nemen aan een verdiepende inspiratiesessie rondom het thema Architectuur en Duurzame Zorg? Neem dan deel aan dit gratis webinar. Aanmelden kan hier.

Foto Orthopedische kliniek Zoetermeer: Rob van Esch

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.