Webinar: Bouwen op je bedrijfscijfers

Evenementen

Webinar: Bouwen op je bedrijfscijfers

Door: Redactie ArchitectuurNL | 13-11-2017

Om een bedrijf te laten groeien, is het belangrijk om over de juiste informatie te beschikken. Goed inzicht in bedrijfscijfers is cruciaal voor het voeren van financieel management. Een goede aanpak gekoppeld aan de juiste software biedt een uitstekende basis. Hoe u dat succesvol aanpakt komt uitgebreid aan bod in het webinar Bouwen op je bedrijfscijfers dat Eisma Bouwmedia en Speedbooks Rapportage Software op donderdag 23 november presenteren.

Bedrijfcijfers

Een bedrijf laten groeien. Menig ondernemer heeft die ambitie. Er zijn meerdere succesfactoren te bedenken om dat doel te behalen. Goed financieel management bijvoorbeeld. In de praktijk betekent dat meer dan alleen boekhouden. Bedrijfscijfers geven belanghebbenden van zowel binnen als buiten de organisatie inzage in hoe een bedrijf presteert. Maar hoe interpreteer je die cijfers en wat betekent dat uiteindelijk voor je bedrijfsvoering? Tijdens het webinar Bouwen op je bedrijfscijfers gaan we hier dieper op in.

Sprekers op dit webinar

Martijn Wassink, oprichter van Greyt begeleidt samen met een team van ruim 20 ervaren CFO’s een groot aantal bedrijven met groeiambities. Het motto is: rust, overzicht en structuur. Om dat te realiseren is het essentieel om eerst naar de bedrijfscijfers te kijken om een goed financieel beleid te kunnen voeren. “Je zult nooit echte groei realiseren zonder een glashelder inzicht in je bedrijfscijfers. Je moet weten waar je bedrijf staat en werken met betrouwbare stuurinformatie anders is de kans te groot dat er verkeerde keuzes worden gemaakt. Hoeveel winst of verlies maak je per maand? Wat is je cashflow? Staan er schulden open? Weten hoe je onderneming nu presteert geeft je de mogelijkheid om ook nu actie te ondernemen. Beleid te maken. De juiste software helpt om al die puzzelstukken in de goede volgorde te leggen.”

Konstantijn Mikes is als development manager nauw betrokken bij de ontwikkeling van Speedbooks Rapportage Software. Hij legt uit welke voordelen het gebruik van software biedt. “Winst betekent niet automatisch liquiditeit. Een bedrijf kan prachtige resultaten boeken, maar dit is wat anders dan liquiditeit. Liquiditeit is essentieel voor het voortbestaan van de onderneming. Speedbooks Rapportage Software maakt snel en eenvoudig inzichtelijk hoe uw bedrijf er financieel voorstaat. Tijdens het webinar laat ik aan de hand van concrete voorbeelden zien hoe je dit doet.”

Het webinar wordt gepresenteerd door Koen Wieriks van Eisma Content Marketing.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.