Werken in de bouw op tv

Evenementen

Werken in de bouw op tv

Door: Petra Starink | 04-03-2019

Bouwend Nederland en SHH Productions presenteren vanaf 28 april het zesdelige tv-programma ‘Je gaat het maken’. Gemotiveerde jongeren worden gevolgd in hun zoektocht naar een mogelijke carrière in de wereld van de bouw en infrastructuur. Het programma is te zien op RTL4.

Werken in de bouw

Steeds minder jongeren kiezen voor een opleiding in de bouw en infra. Er zijn naar schatting 8000 nieuwe arbeidskrachten nodig. Reden voor Bouwend Nederland om samenwerking met scholen en opleidingsbedrijven te zoeken om te investeren in een instroomcampagne. Het tv-programa ‘Je gaat het maken’ is hiervan een onderdeel.

Je gaat het maken

In ‘je gaat het maken’ duiken de programmamakers in de wereld van bouw en infrastructuur. Werkenden, die toe zijn aan een carrière move, én werkzoekenden kunnen zich opgeven voor een op maat gemaakte oriëntatie in deze dynamische wereld. Ze maken hierbij kans op een opleidingstraject of zelfs een baan.

Bouw en infrastructuurprojecten

Een loopbaancoach onderzoekt de competenties en vaardigheden van kandidaten. Hieruit worden twee uiteenlopende functies beproefd. Ze worden hierbij begeleid en beoordeeld door een expert uit de praktijk. Bij indrukwekkende bouw- en infrastructuurprojecten door het hele land wordt twee dagen meegewerkt. Wat bevalt de kandidaat en wat valt tegen? In de ontknoping van de uitzending wordt, indien geschikt bevonden, voor één van de twee functies een concreet traject voorgesteld. Het programma ‘Je gaat het maken’ is vanaf zondag 28 april 2019 om 16.30 uur te zien bij RTL4 en wordt gepresenteerd door Pernille La Lau.

Meer informatie is te vinden op Bouwend Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.