Woongebouw HAUT centraal in webinar brandveiligheid

Evenementen

Woongebouw HAUT centraal in webinar brandveiligheid

Door: Petra Starink | 09-06-2021

Op donderdag 17 juni organiseert het Nederlandse Normalisatie Instituut (NEN) en Brandveilig Bouwen Nederland (BBN) het webinar ‘Bouwen met hout: bewust omgaan met brandveiligheid’. Tijdens het webinar wordt er ingegaan op het project ‘HAUT, het hoogste houten gebouw van Nederland. HAUT een ontwerp van Team V Architectuur en Arup is een initiatief van Lingotto en gebouwd door J.P. van Eesteren. In 2018 werd met de bouw begonnen. In het vierde kwartaal van 2021 zullen de eerste bewoners hun intrek nemen.

HAUT hoogste houten gebouw van Nederland

HAUT is met 73 meter, het hoogste woongebouw van hout in Nederland. Op welke wijze is de brandveiligheid in deze houten hoogbouw gewaarborgd en hoe verhoudt zich dit ten opzichte van de bestaande regelgeving zoals het Bouwbesluit? Tijdens het webinar komen deze vragen en antwoorden aan bod. Sprekers op dit webinar zijn o.a. Leo Oosterveen, Pascal Steenbakkers, Gerard Comello en Ron Galesloot.

Gratis webinar

Het webinar is interessant voor o.a. architecten, aannemers, Bouw en Woningtoezicht, gebouweigenaren, huurders, adviseurs en toeleveranciers van kennis en materialen. Het gratis webinar is te volgen op donderdag 17 juni 2021 van 12:00 – 13:30 uur. Inschrijven kan via NEN Evenementen.

Bouwspecial Brandveiligheid

Meer informatie over brandveiligheid? Bestel de Bouwspecial Brandveiligheid via bouwwereld.nl/shop voor maar €4,-.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.