Expeditie door de toekomst

Actualiteiten, Nieuws

Expeditie door de toekomst

Door: Redactie ArchitectuurNL | 18-08-2023

Op 9 september opent de Energiecampus Leeuwarden van 12.00 – 20.30 uur de poorten met een groot event: ‘Expeditie door de toekomst’. Tijdens dit gratis event kunnen bezoekers van jong en oud kennismaken met de wereld van duurzaamheid en het toekomstige energielandschap.

Naast diverse lezingen over o.a. nieuwe gassoorten, circulair bouwen en duurzame voeding houdt Jan Willem van de Groep een lezing over ‘de winst van biobased bouwen voor boer en bouw’. Hierin vertelt hij op welke manier de bouw en landbouw elkaar wederzijds kunnen versterken bij het bereiken van klimaat- en natuurdoelen. Verder is een bezoek te brengen aan het experienceplein waar men zelf de toekomst kan beleven, ervaren en bekijken.

Maak kennis met mogelijkheden

Ekwadraat organiseert dit evenement om mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden, ontwikkelingen en nieuwe technieken op het gebied van duurzaamheid en circulariteit, maar ook zeker voor het creëren van een bewustwording. Samen zullen we de energietransitie moeten versnellen om ervoor te zorgen dat de generaties na ons een mooie toekomst tegemoet gaan.

Aanmelden voor de lezing is gratis.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.