Tentoonstelling Schetsen

Exposities

Tentoonstelling Schetsen

Door: Petra Starink | 03-04-2017

Op de TU Delft Faculteit Bouwkunde is tot 13 april de tentoonstelling Schetsen te zien met werk van 60 architecten. De tentoonstelling bestaat uit reisschetsen, concepten en presentatieschetsen. Op 7 april is er een workshop schetsen onder leiding van Robbie Cornelissen.

Herinnering, Idee en Presentatie

Schetsen zijn de inspiraties, gedachten en plannen van de ontwerper op papier. Schetsen zijn nooit weg geweest en staan volop in belangstelling, ook in het onderwijs. Aan de  tentoonstelling doen 60 architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en studenten mee. Het wordt een tentoonstelling met de thema’s Herinnering, Idee en Presentatie. Verder zijn er specials van Robbie Cornelissen, Mikel van Gelderen, Adriaan Geuze, Liesbeth van der Pol en een hommage aan de pas overleden architect Gunnar Daan.

Workshop schetsen 7 april

De workshop die op 7 april wordt gegeven draagt bij aan een extra verdieping van het thema schetsen en staat onder leiding van Robbie Cornelissen, een kunstenaar die werkzaam is op het raakvlak van architectuur en kunst. aanmelden kan via: franciscabenthem@remove-this.gmail.com

De tentoonstelling tot 13 april is te zien op de TU Delft Faculteit Bouwkunde (gebouw 8) Julianalaan 134, Delft.

Beeld: Robbie Cornelissen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.