Extra grote 20e editie van Design District

Actualiteiten, Evenementen, Interieur, Nieuws

Extra grote 20e editie van Design District

Door: Redactie ArchitectuurNL | 29-03-2023

Na twee klein-maar-fijne post-covid edities, is Design District terug op volle sterkte! Dit betekent dat van 24 t/m 26 mei een hele grote hal in de van Nelle Fabriek extra is gereserveerd voor top interieurdesign merken. Naast gevestigde merken presenteren ook verschillende zelfstandig ontwerpers en studenten hun werk op Design District.

In 2002 vond de eerste editie van Design District plaats, toen nog ‘100% Design’ in de Cruise Terminal Rotterdam. Met 49 deelnemers en nog geen 3.000 bezoekers sprak men van een succes, en met veel ups en een paar downs volgden nog vele edities van 100% Design en later Design District.

Twee locaties

De organisatie geeft aan dan ook heel blij en ook een beetje trots te zijn dat de 20e editie nu definitief in de planning staat. Omdat er weer meer ruimte is, wordt deze editie op twee verschillende plekken gehouden: in de oude Tabaksfabriek, maar ook tussen de stellages van het voormalige Distributiecentrum.

Zowel gevestigde merken als zelfstandigen als studenten presenteren zich. Kijk hier welke 200 merken je tegenkomt op de ruim 10.000 m² uitverkochte beursvloer! Daarnaast is er een presentatie van Alumni van de Willem de Kooning Academie, eindexamenwerk van het Hout- en meubileringscollege, en als het weer meezit kunnen bezoekers buiten in de tuin ook nog even zitten op het buitenmeubilair van verschillende merken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.