Flexibel bamboe

Flexibel bamboe

Nieuws
Door: Petra Starink | 26-09-2014

Moso Bamboo lanceert  het Flexbamboo. Met het flexibel afwerkingsproduct kunnen eenvoudig gebogen vlakken gecreëerd worden. Flexbamboo kan worden toegepast op vloeren, wanden, plafonds en meubilair.

Flexibel product van bamboe

Flexbamboo is een flexibel bamboe product waarbij de bamboestrips niet worden verlijmd, maar worden verbonden door middel van een gaas-backing. Op deze manier kunnen eenvoudig organische vormen worden gecreëerd op wanden en plafonds. Voor de toepassing als vloer is een latex rug toegevoegd, deze toevoeging creëert extra loopcomfort en zorgt voor een reductie van contactgeluid.’

Trendy kleuren

Flexbamboo is verkrijgbaar in twee verschillende stijlen: massief en gefineerd en wordt geleverd in rollen in verschillende  standaard maten. Het bamboe is afgewerkt met een zeer hoge kwaliteit UV-olie (SAICOS®).  Naast de zeven trendy kleuren in het standaard assortiment kan op aanvraag elke andere kleur worden aangebracht. De rollen kunnen op maat afgekort worden tot elke gewenste breedte en lengte. Flexbamboo biedt architecten en designers een flexibel product. Het is voordelig en eenvoudig te installeren.

Kijk voor meer informatie op de website van Moso

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.