Foto’s Tilleman eervol vermeld

Foto’s Tilleman eervol vermeld

Nieuws
Door: Petra Starink | 27-09-2012

Ronald Tilleman is  bekroond met 4 eervolle vermeldingen in de de International Photography Awards Competition 2012 voor zijn interieur fotografie.

Ronald Tilleman werd gewaardeerd voor drie foto’s van het Drents Museum in Assen. Ook een foto van het atrium van het Mercedes Benz Museum in het Duitse Stuttgart viel in de prijzen. Alle foto’s zijn beoordeeld in de categorie ‘Architectuur-interieur’.

Ronald Tilleman is een fotograaf gespecialiseerd in ‘people en places’ Naast het maken van vrij werk is hij een fotograaf die graag in opdracht werkt, maar die wel herformuleert en een eigen interpretatie geeft aan de foto’s. Ronald is mede-oprichter van DAPh (Dutch Architectural Photographers). Hij heeft voor zijn foto’s al diverse prijzen ontvangen. Zo won hij onder andere de PANL-award van de Photographers Association of the Netherlands in 2010 (en werd genomineerd in 2012), en een internationale Coloraward in 2010.

De 2012 International Photography Awards heeft bijna 18.000 inzendingen uit 104 landen over de hele wereld ontvangen.De winnaar ontvangt de LUCIE, de “Oscar” voor fotografie. Grote namen in de fotografie zoals: Nadav Kandar, Julia Fullerton-Batten zijn winnaars van deze wedstrijd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.