Frogers betrokken bij bouw Hotel Heppie

Frogers betrokken bij bouw Hotel Heppie

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 12-06-2009

Zanger René Froger en zijn vrouw gaan meewerken aan de financiering van Hotel Heppie, naar een ontwerp van Simone Drost van Drost + Van Veen Architecten. Froger gaat zich hiermee opnieuw inzetten voor minder bedeelden.

Hotel Heppie is een initiatief van Stichting Heppie en wordt een vakantiecentrum voor kinderen die het hard nodig hebben om even tot rust te komen en hun zorgen te vergeten.

Paviljoen
Het hotel komt op een landgoed aan een meer en heeft een paviljoenachtige opbouw met drie vleugels rond een centrale entreehal, waarvan een van de vleugels naar het water reikt. In een apart gebouw komt een theaterzaal.

In en rond het hotel kunnen kinderen ontspannen en onbezorgd spelen, gedurende een weekend of een vakantie. De locatie van het vakantiecentrum is nog niet bekend.

Versnelling
Het project is een van de goede doelen van de Sponsor Bingo Loterij. Om het geheel te financieren komt er dit najaar RTL4 opnieuw een serie met de familie Froger. Deze zomer vinden opnamen plaats, waarbij de Frogers onder andere het virtuele hotel zullen opbouwen en inrichten.

Simone Drost en Evelien van Veen zijn blij met de te verwachten media aandacht. Het betekent wel meteen een versnelling van de ontwerpwerkzaamheden.     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.